Bell Schedules » Regular Day - Kindergarten

Regular Day - Kindergarten

Regular Day - Kindergarten Remember first bell rings at 8:25 a.m.
Description / Period Start Time End Time Length
Opening Instruction 8:30 AM 10:30 AM 120 min
Recess (15 minutes) 10:30 AM 10:45 AM 15 min
Instruction 10:45 AM 11:45 AM 60 min
Lunch (45 minutes) 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Instruction 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Recess (15 Minutes) 1:00 PM 1:15 PM 15 min
Instruction 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Dismissal 2:00 PM